Im having my first German electrical problem!

Illustration for article titled Im having my first German electrical problem!

Stereo question and a photo dump for your time.

My stereo cuts out after about an hour of play, or if I hit a rather large bump. And by “cut out” I mean it only outputs bass. I’ve replaced the head unit, the amp and just for the hell of it all 5 fuses with stereo in the description. Thanks Mercedes. Any clue what else it could be?

Advertisement

Pretty images for clicking through.

Illustration for article titled Im having my first German electrical problem!
Advertisement
Illustration for article titled Im having my first German electrical problem!
Illustration for article titled Im having my first German electrical problem!
Advertisement
Illustration for article titled Im having my first German electrical problem!
Illustration for article titled Im having my first German electrical problem!
Advertisement
Illustration for article titled Im having my first German electrical problem!
Illustration for article titled Im having my first German electrical problem!
Advertisement
Illustration for article titled Im having my first German electrical problem!
Illustration for article titled Im having my first German electrical problem!
Advertisement
Illustration for article titled Im having my first German electrical problem!
Illustration for article titled Im having my first German electrical problem!
Advertisement

And watchu know about rear visibility? Shout out to K-roll, bike is about to be working a lot better.

Illustration for article titled Im having my first German electrical problem!

Share This Story

Get our newsletter