This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

TAKING BACK CONTROL (Kinja Fix) [UPDATED AGAIN 0.5]

Gif: Tenor
Illustration for article titled TAKING BACK CONTROL (Kinja Fix) [UPDATED AGAIN 0.5]
Screenshot: localhost
Advertisement

Disclamer : It’s dirty (i am not a developer and JS is not my thing), it might break on the next change they make on the Kinja code and at the moment, it’s only displaying the username of the poster (no link to the user account or replies count).

Ideally, the username should be under the post title but i did a quick and dirty thing and haven’t messed seriously with CSS in a long time ; feel free to share suggestions and fixes.

Advertisement

Instructions

  • Install the “Tampermonkey” extension (available for most browsers)
  • On the settings of the module, click on the “+” to add a new script
  • Copy/paste the code, from here
  • “File => Save”
  • Reload the Oppo mainpage
  • Enjoy

[UPDATE 15 minutes after original posting : First bug]

Well... first “bug”, it’s not working with posts that don’t have any image like the one after this one :

First bug
First bug
Screenshot: localhost
Advertisement

It’s due to the fact that they don’t have a <figure> tag that the current code is using to find where to add the new <div> (just after).

[UPDATE version 0.4 : First bug fixed ; username now under the title ; now works on the dashboard]

I updated the code on the URL so if you have the 0.2 or 0.3 version of the code you can replace it with the new version that now works even if there is no image on the post, it also displays the username under the title and it’s now also working on the “Dashboard => Feed” page :

Update 0.4
Update 0.4
Screenshot: localhost
Advertisement

[UPDATE 0.5 : Added a “Replies” button after the username]

I added a link to the replies part of posts, it also sort of fix the “Dashboard => Feed” page as you can now access to posts even if there is no “Read More” link.

Advertisement

[UPDATE 30 minutes after 0.5 : Reply/message icon was broken]

The webserver was serving the JavaScript as a ISO8859 encoded file instead of UTF8 which broke the “message” icon used for the reply link added on 0.5, it’s not fixed ; as no changed were made to the code (only to the webserver) there is no version bump ; if the message/reply icon is broken you should re-download and copy/paste the code.

Share This Story

Get our newsletter